Deelnemen

UPDATE 27-12-2021

Inmiddels heeft het bestuur, met pijn in het hart, besloten ook de Elfsteden Oldtimer Rally van 2022 NIET door te laten gaan!

Er is een te grote kans dat evenementen in mei (nog) niet mogen worden georganiseerd. Dat betekent een financieel risico dat wij helaas niet kunnen dragen.

=== 

Let wel: alleen auto's en motoren tot en met het bouwjaar 1949 kunnen deelnemen!

Het bestuur van de Stichting zal begin januari de deelnemers van de laatste drie gehouden Rally’s (2019, 2018 en 2017) een uitnodigingsbrief sturen. Ingeschrevenen die de laatste aaneengesloten drie jaren niet hebben deelgenomen worden uit het bestand verwijderd.

Bij de uitnodiging zit een inschrijfformulier dat zo spoedig mogelijk dient te worden ingezonden. Op volgorde van binnenkomst van de inschrijfformulieren worden namelijk de startnummers uitgegeven, tot het quotum is bereikt.

Maximaal kunnen 600 voertuigen worden ingeschreven (zo'n 400 auto’s en 200 motorfietsen). Deelnemers die te laat hun inschrijfformulier hebben geretourneerd, worden op een reservelijst geplaatst en blijven in het bestand van de stichting staan (ook weer op volgorde van binnenkomst). Bij een afmelding wordt vanaf deze lijst 'aangevuld'; hierover zal via de mail contact worden opgenomen. Sowieso ontvangen de mensen die op de wachtlijst staan het jaar daarop gewoon weer een uitnodiging met inschrijfformulier.