Deelnemen

Op zaterdag 11 mei 2024 jl. is de 36e Elfsteden Oldtimer Rally gereden.

NB: de plaquettes worden omstreeks week 25 verwacht (17-25 juni). Deze zullen aan alle aangemelde deelnemers worden toegestuurd.

Let wel: alleen auto’s en motoren tot en met het bouwjaar 1949 kunnen deelnemen!

Het bestuur van de Stichting zal begin januari de deelnemers van de laatste drie gehouden Rally’s een uitnodigingsbrief sturen Ingeschrevenen die de laatste aaneengesloten drie jaren niet hebben deelgenomen worden uit het bestand verwijderd. (i.v.m. het coronavirus: 2020, 2021 en 2022 niet meegerekend). Dus deelnemers die vanaf 2018 niet meer hebben meegereden (dus niet in 2018, 2019 en 2023) ontvangen geen uitnodiging meer.

Bij de uitnodiging zit een inschrijfformulier dat zo spoedig mogelijk dient te worden ingezonden. Op volgorde van binnenkomst van de inschrijfformulieren worden namelijk de startnummers uitgegeven, tot het quotum is bereikt.

Maximaal kunnen 600 voertuigen worden ingeschreven (zo’n 400 auto’s en 200 motorfietsen). Deelnemers die te laat hun inschrijfformulier hebben geretourneerd, worden op een reservelijst geplaatst en blijven in het bestand van de stichting staan (ook weer op volgorde van binnenkomst). Bij een afmelding wordt vanaf deze lijst ‘aangevuld’; hierover zal via de mail contact worden opgenomen. Sowieso ontvangen de mensen die op de wachtlijst staan het jaar daarop gewoon weer een uitnodiging met inschrijfformulier.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.